Unica mediocritate injustificabilă e mediocritatea iluziilor.(Mircea Eliade)

duminică, 20 aprilie 2008

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

Ca bine a zis cine a zis....respectiv Mircea Badea, un om extraordinar dupa parerea mea. Ma plimbam cu bicicleta pe strada...si am vazut doua cazuri absolut cretine. Ca la romani... Primul: doua masini de bucuresti cu tineri plini de viata despartite de o biata masina de arges....geamurile de la masinile de bucuresti deschise. Masina din spate a facut un slalom....saracul argesean a tras pe dreapta, speriat si surprins de cat de idioti sunt unii. Apoi cele doua masini de bucuresti au ajuns paralele, si tinerii entuziasti s-au prins de maini....adica soferul primei masini s-a prins de mana cu cel de-al doilea....si evident ca nu mai era atent la condus...si un biet pieton care mergea in directia masinilor a observat ca una din masini era la 5 cm de el...o saritura absolut senzationala pentru un om destul de in varsta...dar care i-a salvat viata. Dar bucurestenilor nu le pasa....Si ce fericiti erau ei....desi era in discutie viata unui om.
Si al doilea...care s-a intamplat la vreo 3 minute dupa ce am vazut asta. O dacie veche mergea pe strada....interesant era ca ziceai k e condusa de un copil de 3 ani, k nu prea tinea directia soferul. De aceea, mi-a si atras atentia....cine conduce in halul asta? la volan...un tip de vreo 30 de ani, in dreapta sotia banuiesc.....faza tare e k soferul avea in brate un bebelus...si totusi conducea....iar sotia....admira peisajul in loc sa-si tina copilul...
A fost interesant.....si mai interesanta a fost reactia oamenilor din jur care au inceput sa-si faca cruci de .....cat de CRETINI sunt unii.

Un comentariu:

Yssa?Ruxy?aman2:) spunea...

Teribilism?Inconstienta...ambele combinate cu prostia...

Timp...

Timp...