Unica mediocritate injustificabilă e mediocritatea iluziilor.(Mircea Eliade)

duminică, 6 aprilie 2008

arbore ginecologic

BUNICUL 1 - preot si profesor de romana...vorbeste mult si bine, defect profeional,, mai ales in versuri si versete din Sf Scriptura.
BUNICA 1 - a murit inainte sa ma nasc, din cate stiu a fost casnica, nu stiu mai nik despre ea.
BUNICUL 2- a condus tot ce se poate conduce, de la camioane, autobuze, ARO, etc....deci sofer:D e innebunit dupa masini. Nu poate sa stea o zi fara sa conduca.
BUNICA 2- o femeie dintr-o bucata, tonica. Nu sta o clipa. Totul treb sa se faca qm spune ea. Ea are mereu dreptate. De multe ori tipa cam mult:d
TATAL: in prezent are doua locuri de munca: economist - Spitalul Municipal Campulung si lucreaza si in presa, la Pristavu TV. Mai scrie tot felul de articole pe la ziare nationale, judetene, locale. Marea lui pasiune - presa. Probabil k a terminat ASE-ul doar de dragul de a face ASE, nu am inteles niciodata faza asta. Knd era in florea varstei, compunea tot felul de poezii pe care eu aqm le citesc la ora de romana si cik sunt scrise de mne:D
MAMA: Pt ea primeaza viata profesionala. Kiar si noaptea ea se crede la munca. Se streseaza rau pt acest inevitabil "servici". Absolventa a politehnicii iasi, kimie industriala, dar nu a lucrat niciodata q aceasta specializare. Master- fiabilitatea autovehiculelor....Momentan lucreaza la Automotive Complete Systems, responsabil calitate. E f dedicata muncii sale.
REZULTAT: fata frumoasa :D si atat.

2 comentarii:

Yssa?Ruxy?aman2:) spunea...

cine stie,cunoaste:))super tare:))

Yssa?Ruxy?aman2:) spunea...

ginecologic...ce ai facut din blogu' meu:))ti'ar R si Nasu':))[de retinut:te-ai referit adanc la "origini"]:D

Timp...

Timp...