Unica mediocritate injustificabilă e mediocritatea iluziilor.(Mircea Eliade)

luni, 8 septembrie 2008

"The day after tomorrow"

Este vorba doar de doua zile... si ma refer la marele experiment ce va avea loc pe 10 septembrie ,experiment ce ar putea să ofere informaţii preţioase despre formarea Universului, simulând o explozie de genul Big Bang, dar în acelaşi timp ar putea să însemne sfârşitul lumii.
Este vorba despre un proiect finanţat de 20 de ţări, construit la o adâncime de 92 de metri sub pământ, în dreptul graniţei dintre Franţa şi Elveţia, care încearcă să facă lumină în ceea ce priveşte formarea Universului prin explozia primară. Large Hadron Collider(LHC), care va fi inaugurat peste nouă zile, va ciocni particule sub-atomice, la viteze comparabile cu viteza luminii, pentru a creea condiţii similare cu fracţiunea de secundă imediat următoare exploziei Big Bang.

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, însă, explozia ar putea provoca mai multe găuri negre, care în timp s-ar mări, „înghiţind” Pământul.Mai multe detalii aici.



***
Daca mai am doua zile de trait...ce as face?Pai nu prea conteaza,nu?Important e sa fi tu multumit cu tine insuti...Dar,pentru inceput...trebuie sa imi cer scuze catorva persoane si trebuie...sa risc si sa fac exact ce gandesc si ce simt...Asta fara sa ne gandim la lucruri aiurea;pur si simplu sa gandesc mai mult ce imi doresc decat ceea ce trebuie...cum ar spune cineva:Carpe Diem!

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Nu ma gandesc la viitor, va veni el oricum"

Timp...

Timp...